Locatie, 9261VN, NL
0512-442242
info@jongtronic.nl

Beveiliging

Bescherming met ESET PROTECT Complete
ESET PROTECT Complete biedt u uitgebreide proactieve bescherming tegen ransomware en zero-day-aanvallen, bescherming tegen gegevensverlies en een extra beveiligingslaag voor uw Microsoft 365-applicaties. Dit beveiligingsniveau zorgt voor een meerlaagse beveiligingsstrategie binnen uw bedrijfsnetwerk.< Niet alleen zijn alle bedrijfslaptops, -desktops, -servers en mobiele apparaten beveiligd, om uw organisatie nog beter te weren tegen online dreigingen zoals ransomware en zero-day dreigingen is geavanceerde threat defense toegevoegd. Daarnaast zijn bedrijfsgegevens in het geval van een
verloren of gestolen laptop veilig en versterkt u met ESET PROTECT Complete de beveiliging van alle
Microsoft 365-applicaties.

ESET PROTECT Cloud Managementconsole

ESET PROTECT Cloud maakt securitybeheer eenvoudig en schaalbaar.
Met de protect Cloud Managementconsole is zowel u pc (endpoint) als u mail, Sharepoint, Teams (Office 365) volledig beschermd. Wij monitoren wekelijks of uw pc nog updates nodig heeft en houden met het geavanceerde spamfilter van Eset kwaadaardige mail buiten uw bedrijfsnetwerk.

Bijkomend voordeel is dat uw pc veel sneller blijft dan met andere virusscanners (bijvoorbeeld met de Microsoft oplossing Windows Defender).